Pesceana: După ce a dărâmat un gard, a distrus o anexă și a rupt câțiva salcâmi, a fugit de la locul accidentului

Înscrieri pentru voluntariat la ISU Vâlcea
18/11/2019
La invitația Teatrului Municipal ARIEL, actorii Anghel Damian și Cristi Martin prezintă comedia „Teatru de repertoriu”
18/11/2019

În noaptea de 16 spre 17 noiembrie 2019, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sutești au fost sesizați de un bărbat despre faptul că, la locuința sa din satul Pesceana, o mașină ar fi pătruns prin gardul locuinței sale, distrugând o porțiune din acesta, o anexă gospodărească și rupând mai mulți salcâmi.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind descoperit autoturismul, însă la fața locului nu a fost identificat conducătorul acestuia.

În urma verificărilor efectuate pe raza comunei au fost identificați doi bărbați din municipiul Râmnicu Vâlcea, unul dintre ei, în vârstă de 32 de ani, a recunoscut că acesta a condus autoturismul în cauză.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemiei de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, însă acesta a refuzat recoltarea. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și distrugere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.