Federația Patronatelor din Turism solicită dezbateri publice pe tema organizării Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri

Abonamente cu reducere pentru parcarea subterană din zona centrală a municipiului Râmnicu Vâlcea
18/11/2019
Râmnicu Vâlcea: Vine Bradul de Crăciun!
19/11/2019

FPTR solicită organizarea unei dezbateri publice pe tema proiectului de Hotărâre a Guvernului privind organizarea și funcționarea Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc, singura federație reprezentativă la nivel de sector de activitate, având în componență angajatori care asigură venituri salariale pentru 73.752 de persoane, reprezentând 37% din forța de muncă angajată în turism, solicită în temeiul art. 7 alin. 9 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională, organizarea unei întâlniri cu domnul Virgil Daniel Popescu, Ministru al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri pentru dezbaterea publică a proiectului de Hotărâre a Guvernului privind organizarea și funcționarea Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, publicat pe site-ul:

http://www.economie.gov.ro/transparenta-decizionala/proiecte-in-dezbatere-publica 

Potrivit art.7 alin. 9 din Legea nr. 52/2003, organizarea unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de lege  este obligatorie dacă acest lucru a fost cerut în scris de către o asociație legal constituită.

Reprezentanții Federației așteaptă cu interes răspunsul Ministrului pentru a putea dezbate într-un cadru legal acest subiect de maximă importanță pentru turismul românesc.

FEDERAŢIA PATRONATELOR DIN TURISMUL ROMÂNESC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.