Simulare de situație de urgență la Shopping City Râmnicu Vâlcea

La Râmnicu Vâlcea, viitorul cimitir public din Râureni – mai aproape de realizare
25/11/2019
Transport ilegal de porci depistat la Horezu
25/11/2019
În ultimele 24 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 65 de misiuni

Shopping City Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu ISU Vâlcea, vor desfășura miercuri, 27 noiembrie 2019, începând cu ora 22:30, un exercițiu de simulare a unei situații de urgență în centrul comercial.

Scenariul va presupune semnalarea unei situații de cutremur, urmat de explozie, incendiu, pornirea alarmelor specifice, anunțarea incendiului la forțele specializate de intervenție, evacuarea persoanelor din centrul comercial, intervenția asupra zonelor afectate și evacuarea eventualelor persoane rămase blocate în mall.

Durata exercițiului va fi de maximum 2 ore și va include deplasarea în zona centrului comercial a 10 autospeciale aparținând ISU Vâlcea, 5 ambulanțe, precum și echipaje ale Inspectoratelor Județene de Poliție și Jandarmi Vâlcea.

Astfel de simulări periodice au rolul de a testa și reconfirma calitatea sistemelor de siguranță din cadrul Shopping City Râmnicu Vâlcea, pentru că securitatea vizitatorilor este una dintre prioritățile noastre. De aceea, îi rugăm pe vâlcenii care locuiesc sau s-ar putea afla în zona Shopping City Râmnicu Vâlcea, în intervalul menționat, să înțeleagă necesitatea acestui tip de exerciții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.