Teleormănean bănuit de furt, reținut de polițiștii vâlceni

Restricții de circulație rutieră la Călimănești
26/11/2019
Festivităţi şi paradă militară de Ziua Naţională – restricţii de trafic în Râmnicu Vâlcea
26/11/2019

imagine - ARHIVĂ

Polițiștii de investigații criminale și de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au identificat un bărbat de 32 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În noaptea de 25 noiembrie 2019, polițiștii au fost sesizați de un bărbat din Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că, o persoană necunoscută a pătruns într-o clădire de pe strada Știrbei Vodă de unde a sustras mai multe bunuri.

Polițiștii ajunși la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, stabilindu-se faptul că, din interiorul clădirii au fost sustrase diferite componente ale unor instalații sanitare și ale unor aparate de aer condiționat.

În urma verificărilor și cercetărilor efectuate polițiștii au identificat un bărbat de 32 de ani, din județul Teleorman, bănuit de comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat polițiștii de investigații criminale au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a bărbatului, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.

Oamenii legii continuă cercetările în acesta caz, în vederea stabilirii  întregii activități infracționale a bărbatului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.