Doi tineri din Râmnicu Vâlcea sunt cercetați pentru furturi din buzunare și genți, victimele fiind femei

Restricții de circulație la Călimănești, Milcoiu și Ionești – drum blocat pe un sens în Voineasa
29/11/2019
Avansări în grad la IPJ Vâlcea, în cadrul unei şedinţe festive prilejuită de sărbătorirea Zilei Naţionale a României
29/11/2019

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în formă continuată, fiind identificați doi tineri din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuiți de comiterea faptelor. 

În fapt, în perioada mai – noiembrie 2019, cei doi tineri de 17 respectiv 21 de ani, ar fi comis pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, mai multe furturi din buzunare și genți, victimele lor fiind femei, aceștia sustrăgând diferite sume de bani.

La data de 28 noiembrie 2019, având în vedere probatoriul administrat, organele de cercetare penală, din cadrul Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea pe 24 de ore a tinerilor, aceștia fiind încarcerați la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Vâlcea.

Vineri, 29 noiembrie 2019, cei doi o să fie prezentați procurorului din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii de măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.