După ce au dat lovitura la Racovița și Boișoara, hoții de vite au fost identificați în județul Sibiu

La Gala AMR 2019, Municipiul Râmnicu Vâlcea a primit Premiul de Excelenţă în Protecţia mediului şi gestionarea eficientă a deşeurilor
10/12/2019
Râmnicu Vâlcea: Se montează semne de circulaţie pentru orientare la bretelele pasajului Tudor Vladimirescu
11/12/2019

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi și Posturilor de Poliție Comunală Racovița, Câineni, Boișoara și Titești au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza comunelor Porumbacu și Poplaca, din județul Sibiu, la două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Comunale Racovița și Boișoara efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, în 3 cauze penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În perioada 02 – 08 decembrie 2019, persoane necunoscute au sustras de pe raza comunelor Racovița și Boișoara, 6 vite și un cal, precum și alte bunuri, prejudiciul fiind de peste 15.000 lei.

În urma activităților investigativ operative efectuate de polițiști, în seara de 10 decembrie2019., în baza mandatelor de percheziție emise de Judecătoria Brezoi au fost efectuate două percheziții domiciliare, pe raza comunelor Porumbacu și Poplaca, din județul Sibiu, fiind descoperită o bovină din cele sustrase, precum și alte bunuri. Totodată au mai fost descoperite alte 3 bovine, din cele sustrase, în gospodăriile unor persoane care le-ar fi cumpărat de la cei bănuiți de sustragerea lor, iar restul animalelor ar fi fost sacrificate.

De asemenea, a fost ridicată în vederea confiscării autoutilitara care ar fi fost folosită pentru sustragerea animalelor și au fost confiscate și sumele de 12.000 euro și 14.000 lei.

În urma probatoriului administrat polițiștii au dispus reținerea pe 24 de ore, față de doi tineri de 21 și 24 de ani, din județul Sibiu, aceștia fiind încarcerați la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, iar în cursul zilei de astăzi aceștia vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor doi tineri și identificarea tuturor persoanelor implicate.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Vâlcea și al polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.