Tânăr din Diculești, reținut de polițiști după ce și-a bătut mama

Teatrul Anton Pann – Retrospectiva anului 2019
08/01/2020
Au început înscrierile la ARISTOTEL – singurul concurs de cultură generală pentru elevi
08/01/2020

Polițiștii din cadrul Secției 10 din Măciuca au reținut pe o perioadă de 24 de ore, un tânăr din comuna Diculești, pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, violență în familie și violare de domiciliu.

Marți, 7 ianuarie 2020, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 59 de ani, din comuna Diculești, cu privire la faptul că aceasta a fost agresată fizic de către fiul ei. Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă.

Fiul apelantei, un tânăr de 19 de ani, a recunoscut că în urma unui conflict spontan și-ar fi agresat fizic mama.

La data de 6 decembrie 2019, pe numele fiului a fost emis de către polițiști un ordin de protecție provizoriu deoarece acesta ar fi comis aceleași fapte față de mama sa, ordin ce a fost prelungit de către Judecătoria Bălcești, tânărul fiind obligat să păstreze o distanță de minim 100 de metri față de mama sa și de domiciliul acesteia. De asemenea, în aceeași zi, polițiștii au întocmit și un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Marți, 7 ianuarie 2020, în baza probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe 24 de ore a tânărului de 19 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, violență în familie și violare de domiciliu.

Tânărul a fost încarcerat la Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, urmând ca miercuri, 8 ianuarie 2020, să fie prezentat instanței de judecată în vederea dispunerii de măsuri legale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.