Fată de 13 ani din Copăceni, dată dispărută de familie – a plecat de acasă și nu a mai revenit

Gala Trofeelor Alexandrion – cea mai importantă gală a sportului românesc, va fi organizată pentru al cincilea an consecutiv
10/01/2020
CIECH Soda Romania ia măsuri pentru a păstra muncitorii și managerii din fabrica de sodă de la Râmnicu Vâlcea
10/01/2020

Joi, 9 ianuarie 2020, polițiștii vâlceni au fost sesizați de tatăl vitreg al unei fete, în vârstă de 13 ani, Burtea Isaura Elena, din comuna Copăceni, județul Vâlcea, cu privire la faptul că, la data de 7 ianuarie 2020, aceasta a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1.50 metri, greutate aproximativ 50 kg, ochi căprui, păr lung negru și creț. La data dispariției fata era îmbrăcată cu o giacă de fâș de culoare negru, colanți de culoare negru și cu papuci de cauciuc îmblăniți.

Minora nu ar fi la prima plecare, acesta plecând de la domiciliu și revenind după câteva zile, însă părinții nu au anunțat disparițiile acesteia.

În momentul de față, polițiștii desfășoară activități specifice, în vederea depistării persoanei dispărute. Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau sunați la 112!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.