Ultimele zile de funcţionare pentru patinoarul din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea

UNTRR: Adoptarea Pachetului Mobilitate 1 în forma actuală va legaliza conceptul de Europa cu două viteze
15/01/2020
Spectacolul „Poezie’n XXI” – în premieră la Teatrul Anton Pann
16/01/2020

Patinoarul din centrul Râmnicului se pregăteşte să îşi încheie misiunea din această iarnă: cele opt săptămâni de funcţionare contractate se vor încheia în week-end-ul cu Ziua Unirii Principatelor.

Până la acest moment, de bucuria alunecării pe gheaţă s-au bucurat peste 15000 de persoane – care au şi închiriat patine de la punctul administrativ al acestei facilităţi – la care se adaugă un număr semnificativ de copii care au folosit patinele proprii.

Accesul pe patinoar a fost liber pentru copii, elevi şi studenţi, celelalte categorii de participanţi trebuind să plătească o taxă de 10 lei/oră în care a fost inclusă şi închirierea patinelor.

Patinoarul din Scuarul Mircea cel Bătrân va reprezenta principala atracţie şi la ediţia viitoare a Târgului ”Decembrie Magic” de la finele anului 2020.

1 Comment

  1. Alex says:

    Patinoarele sunt al naibi de scumpe. Imi amintesc cand eram copil si mergeam la patinoarele de stat, era aproape gratis. Mi am dus familia la unul din patinoarele astea laudate si era sa mi stea inima can mi au zis cat coasta pt o familie de 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.