Primăria Râmnicu Vâlcea răspunde solicitărilor locatarilor blocurilor de garsoniere din Bulevardul Nicolae Bălcescu

Jandarmeria Vâlcea a prezentat bilanțul anului 2019
17/01/2020
Alertă ANM: Cod galben de vreme severă imediată în județul Vâlcea – depuneri de polei din burniţă
18/01/2020

Vineri, 17 ianuarie 2020, zeci de locatari ai blocurilor de garsoniere G300, 225 şi 50 din Bulevardul Nicolae Bălcescu, vizavi de fostul Liceu Chimic, s-au prezentat la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, nemulţumiţi de noul amplasament al containerelor de colectare a deşeurilor.

Măsura mutării punctului de colectare a fost decisă în contextul în care SC Socom SA a câştigat procesul privind suprafaţa de teren din incinta acestui ansamblu de imobile, drept pentru care Municipalitatea a trebuit să relocheze această facilitate pe un alt teren din zonă, proprietate publică.

Cu reprezentanţii celor 300 de persoane care locuiesc în aceste blocuri a discutat viceprimarul Carmen Preda, care a explicat decizia administraţiei locale şi i-a invitat pe protestatari la o discuţie mai amplă ce va avea loc luni dimineaţa şi în cadrul căreia vor fi abordate şi alte probleme ale locuitorilor din zonă.

Încă de la începutul acestui mandat, primarul Mircia Gutău a făcut demersuri pe toate căile disponibile pentru menţinerea utilizării de către locatari a spaţiului dintre cele trei blocuri. Hotărârea pronunţată de Curtea de Apel Piteşti la finalul anului trecut a fost atacată de Primărie, termenul de judecată fiind fixat pentru data de 12 martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.