Anul acesta va începe construirea a două blocuri ANL la Râmnicu Vâlcea

UNTRR: Opriți legalizarea Europei cu două viteze în sectorul transporturilor rutiere europene!
21/01/2020
În ultimele 24 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 65 de misiuni
În ultimele 24 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 18 situaţii de urgență
21/01/2020

Ca răspuns la solicitarea Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, transmisă Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe la începutul acestui an, structura din cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei a confirmat că a inclus în ”Programul de construcţii de locuinţe pentru tineri, destinate inchirierii pentru anul 2020” ridicarea a două blocuri ANL pe amplasamentul propus de municipalitate în str. Ştirbei Vodă, nr. 111A.

Cele două imobile vor totaliza 36 de unităţi locative, respectiv 3 garsoniere, 21 de apartamente cu două camere şi 12 apartamente cu 3 camere, iar ansamblul va avea drum de acces, alei pietonale, iluminat public, spaţii verzi şi un loc de joacă pentru copii. Finanţarea construcţiei va fi asigurată de ANL, iar bugetul local va suporta doar lucrările de sistematizare verticală şi racordurile la utilităţi.

Municipalitatea Râmnicului a mai transmis către agenţie şi un alt teren disponibil pentru construirea de locuinţe pentru tineri, în zona Morilor, în vederea includerii în programul de perspectivă al ANL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.