Jandarmeria Vâlcea asigură ordinea publică la meciul de handbal SCM Râmnicu Vâlcea – KRIM Ljubljana

Elaborare Studiu de Fezabilitate la Obiectivul Pod pe DN7 km 239 + 376
SJU Vâlcea aduce precizări cu privire la desfăşurarea unui concurs pentru 3 posturi de asistent medical
25/01/2020
Râmnicu Vâlcea: Un geamantan uitat pe strada Calea lui Traian a pus pe jar SRI, poliția și pompierii
25/01/2020

Sâmbătă, 25 ianuarie 2020, se desfășoară un meci de handbal important între echipele CSM Râmnicu Vâlcea şi KRIM Ljubljana. Competiţia sportivă se va desfăşura la Sala Sporturilor “Traian” din municipiul Râmnicu Vâlcea, începând cu ora 15.00.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea va asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a locului de desfăşurare a acestei competiţii.

Jandarmii recomandă spectatorilor să respecte măsurile stabilite de organizatori privind deplsarea în incinta sălii de sport, fiindu-le interzis să pătrundă în stare vădită de beţie, să introducă băuturi alcoolice, bannere, afişe, steaguri care conţin texte cu conţinut obscen, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

De asemenea, participanţii sunt rugați să se delimiteze de orice formă de manifestare care ar putea conduce la tulburarea ordinii publice şi prevenirea producerii unor fapte de încălcare a normelor de convieţuire socială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.