Tâlhari prinși de polițiști după ce au dat lovitura într-un bar din Drăgășani

Râmnicu Vâlcea: Un geamantan uitat pe strada Calea lui Traian a pus pe jar SRI, poliția și pompierii
25/01/2020
Râmnicu Vâlcea: Scandalagiu imobilizat de jandarmi pe scara unui bloc din cartierul Ostroveni
25/01/2020

imagine - ARHIVĂ

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. 

Miercuri, 22 ianuarie 2020, polițiștii au fost sesizați la numărul de urgență 112  de o femeie, barman la un local din Drăgășani, cu privire la faptul că doi bărbați au deposedat-o, prin violență, de o sumă de bani și un telefon mobil.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, femeia fiind deposedată de suma de 1100 de lei și un telefon mobil.

În urma investigațiilor desfășurate și a exploatării datelor și informațiilor obținute, polițiștii au efectuat la data de 24 ianuarie 2020, o percheziție domiciliară, pe raza comunei Grădinari, județul Olt, la locuința a doi tineri de 17 și 18 ani, bănuiți de comiterea faptei, fiind descoperit un telefon mobil care ar fi rezultat din comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Vineri, 24 ianurie 2020, în urma probatoriului adminstrat, cei doi tineri au fost prezentați instanței de judecată, împotriva lor fiind luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Cei doi tineri au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Acțiuni Speciale, Direcției de Operațiuni Speciale și Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.