La Râmnicu Vâlcea începe distribuirea ajutoarelor de la Uniunea Europeană – prima etapă: pachetele cu produse de igienă

Râmnicu Vâlcea – Dezbatere publică a proiectului de buget local pentru anul 2020
29/01/2020
Expoziție columbofilă balcanică la Teatrul Anton Pann
29/01/2020

Marţi, 4 februarie 2020, la depozitul Primăriei Râmnicu Vâlcea din str. Ferdinand nr. 3 va începe acţiunea de distribuire a pachetelor cu produse de igienă în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate finanţat de Uniunea Europeană.

În cadrul acestei etape a POAD, cei aproximativ 350 de beneficiari de la nivelul municipiului – familiile cărora le-a fost stabilit dreptul la venitul minim garantat în baza Legii nr. 416/2001 şi cele care primesc alocaţii pentru susţinerea familiei în baza Legii nr. 277/2010 – vor primi un pachet ce conţine periuţe de dinţi, pastă de dinţi, săpun lichid, şampon pentru copii, şampon pentru adulţi şi detergent de rufe.

Programul de distribuire a acestor pachete va fi zilnic, între orele 9.00 – 15.00, iar pentru ridicarea lor, titularii celor două categorii de drepturi trebuie să prezinte cartea de identitate.

În funcţie de licitaţia de la nivel naţional, etapa a doua a POAD – în cadrul căreia vor fi distribuite pachete cu 25 de kilograme de alimente de bază (mălai, ulei, zahăr, orez, paste făinoase şi diverse conserve) – va demara în lunile următoare, la o dată ce va fi anunţată ulterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.