Jandarmi premiați la crosul Winter Run Buridava 2020

Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu: Redeschiderea Spitalului din Bălcești este o investiție pe care am promis-o și pe care o vom realiza!
10/02/2020
Psiholog: Nu este egoist să ne iubim pe noi înșine!
10/02/2020

Pasionați de sport și mișcare în aer liber, colegii noștri, plutonier major Rădulescu Nicolae și plutonier adjutant Pleșa Alin, au ales să-și petreacă sfârşitul de săptămână la Crosul de alergare și orientare turistică “Winter Run Buridava 2020” organizat în localitățile Vlădești și Ocnele Mari pentru promovarea sportului în natură și a obiectivelor turistice din județul nostru.

Cei doi jandarmi participă frecvent la astfel de manifestări sportive, reușind să obțină și locuri fruntașe. Astfel, Nicolae a obținut astăzi locul al II-lea pentru traseul de 5 km în interiorul Salinei Ocnele Mari, iar Alin a obținut ieri locul al IV-lea la categoria 35-49 ani, traseu de 5 km montan cu plecare din Ocnele Mari și sosire în localitatea Vlădești.

Nici Jandarmeria Vâlcea nu s-a lăsat mai prejos, fiind și ea premiată în mod simbolic cu un bulgăre de sare pentru sprijinul acordat pe parcursul celor două zile de concurs.

Inspectoratul Județean de Jandarmi "General de brigadă Ștefan Buterez" Vâlcea

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.