Horezu: Tânăr de 16 ani, reținut după ce a făcut scandal într-un bar și a lovit un polițist

În ultimele 48 de ore, pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit la 9 incendii de vegetație uscată
17/02/2020
Impactul globalizării: cum a fost salvată o afacere de familie din Franța – VIDEO
17/02/2020
Bărbat din Băbeni - depistat la volan mort de beat și fără permis, a ajuns în arestul IPJ Vâlcea

imagine - ARHIVĂ

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu au dispus, la data de 16 februarie 2020, reţinerea suspectului C.I.A,  pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi  distrugere, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de luni, 17 februarie 2020, acesta urmează să fie prezentat Judecătoriei Horezu cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Conform probatoriului administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, duminică, 16 februarie 2020, în jurul orelor 02.00, un echipaj de ordine publică din cadrul Poliţiei orașului Horezu a fost anunţat la 112, cu privire la faptul că,  suspectul C.I.A., în vârstă de 16 ani, pe fondul unui conflict spontan cu o altă persoană de sex masculin, a distrus mai multe bunuri într-un local de pe raza orașului Horezu, fapt pentru care, persoanele aflate în acel local s-au speriat şi au fugit din local. Echipajul de ordine publică ajuns la faţa locului   şi observând comportamentul  agresiv  verbal şi fizic al suspectului,  a procedat la încătuşarea acestuia.

În timpul manevrelor de imobilizare, după ce un agent de poliţie a reușit aplicarea unei cătușe pe mâna stângă a suspectului, în sprijinul acestuia din urmă au intervenit alte persoane (rude, respectiv prieteni ai suspectului) care au cerut organelor de poliție să îl lase în pace pe acesta. Suspectul  C.I.A., profitând de situaţia creată a reușit sa se elibereze, şi în încercarea de a scăpa, a lovit, cu cătușa, în zona capului, pe agentul de poliţie M.S.A., reuşind să părăsească locul comiterii faptei.

În aceeaşi noapte, în jurul orelor 03.30, suspectul a fost identificat la domiciliul său şi condus la sediul Poliţiei orașului Horezu, iar apoi la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, în vederea efectuării cercetărilor pentru faptele săvârşite, potrivit competenţei.

În aceleaşi împrejurări, agentul de politie M.S.A. a fost examinat  medical, constatându-se că nu se impune internarea acestuia, prezentând diagnosticul: „excoriatie-regiunea frontala” pentru care necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.