Luni începe asfaltarea podului de pe bulevardul Tineretului din Râmnicu Vâlcea

Cu dor de publicul spectator, Teatrul Anton Pann își reia activitatea. Primele spectacole, sâmbătă 9 ianuarie
Covid 19 suspendă spectacolele Teatrului Anton Pann
14/03/2020
Kaufland România a instituit măsuri suplimentare de igienă, dezinfecție și prevenție
14/03/2020

Râmnicu Vâlcea: Luni, 16 martie 2020, începe asfaltarea podului de pe bulevardul Tineretului – traficul auto se va desfăşura în continuare, alternativ, pe câte un sens de mers

În cadrul proiectului ”Lucrări de întreţinere şi reparaţii curente la infrastructura rutieră din municipiul Râmnicu Vâlcea”, luni, 16 martie 2020, va demara reabilitarea bulevardului Tineretului, de la intersecţia cu strada Nicolae Iorga până la intersecţia cu strada Gib Mihăescu (inclusiv podul peste râul Olăneşti), investiţie în cadrul căreia se va interveni şi pe intrările de pe străzile Nicolae Iorga, Luceafărului, Gib Mihăescu şi Crişan.

Lucrările se vor realiza pe câte un sens de mers, astfel încât traficul auto nu va fi restricţionat complet. În preambulul acestei investiţii, Direcţia Administrarea Domeniului Public a realizat de-a latul bulevardului canalizaţii şi a tras cablajele necesare pentru montarea, după finalizarea aşternerii de covor asfaltic, a două perechi de semafoare cu buton la trecerile de pietoni din dreptul Catedralei Ostroveni şi de la traversarea Family Center – Kaufland. Lucrările sunt estimate să dureze aproximativ trei săptămâni, în condiţii meteorologice favorabile.

Primăria municipiului a reabilitat în cursul anului trecut trotuarele şi iluminatul public de pe podul Tineretului. În cadrul proiectului ”Lucrări de întreţinere şi reparaţii curente la infrastructura rutieră din municipiul Râmnicu Vâlcea”, în lunile următoare vor fi reabilitate mai multe străzi importante din oraş care necesită, la acest moment, intervenţii şi reparaţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.