Boxerul Cosmin Gîrleanu a câștigat biletele de Tokyo!

Coronavirus: Cum ne păstrăm calmul?
16/03/2020
COVID-19 în județul Vâlcea: situația epidemiologică la data de 24 august 2020
Coronavirus la Vâlcea, 16 martie: 220 persoane în izolare la domiciliu, 101 în carantină și 8 internate în spital
16/03/2020

Turneul  de box de calificare de la Londra a fost întrerupt în această seară din cauza Coronavirusului, dar România are primul pugilist care și-a asigurat biletele pentru Jocurile Olimpice: Cosmin Gîrleanu, la categoria 52 de kilograme.

După atâtea vești proaste legate de Coronavirusul care a lovit întregul Mapamond și care de mâine oprește și Turneul Preolimpic de box de la Londra, avem și o veste bună!

România are primul pugilist calificat la Jocurile Olimpice. Cosmin Gîrleanu, sportiv care urcă în ring la categoria 52 de kilograme. Românul l-a învins cu puțin timp în urmă,  în 3 reprize, pe un boxer din Azerbajian și și-a asigurat participarea la competiția de la Tokyo.

Sportivii români se întorc acasă

Fetele și baieții din naționala noastră sunt de câteva zile la Londra, la Turneul Preolimpic,  unde ar fi trebuit să rămână până pe 25 martie. Andrei Arădoaie avea meci de calificare mâine, dar se va întoarce acasă împreună cu restul sportivilor, deoarece organizatorii au decis încheierea concursului din motive de securitate privind virusul Covid-19.

La revenirea în țară, toată delegația României va intra direct în izolare pentru următoarele 14 zile.

În mod normal, după competiția de la Londra ar fi urmat, în luna mai, un alt turneu preolimpic. Concursul este programat să aibă loc la Paris, însă având în vedere situația la nivel mondial cu Pandemia de Coronavirus, nu se știe exact dacă programul va fi sau nu respectat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.