Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri vâlceni

Psihologul Andra Tănăsescu: Depresia la copii, o problemă tot mai serioasă
16/03/2020
UAP Râmnicu Vâlcea anunță lansarea proiectul "Amenajare parc Ostroveni"
Primăria Râmnicu Vâlcea: Dispoziţii stabilite în cadrul şedinţei operative de luni – 16 martie
16/03/2020

imagine - ARHIVĂ

În perioada 13-15 martie 2020, poliţiştii rutieri au întocmit patru dosare penale pentru infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, constatate pe drumurile judeţului Vâlcea

Vineri, 13 martie 2020, în jurul orei 09.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Horezu au identificat un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Frâncești, care a condus un autoturism DJ 646 B în localitatea Pietrari fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot vineri, în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Călimănești au identificat un bărbat, de 69 de ani, care a condus un autoturism pe DN 7, în localitatea Călimănești, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Duminică, 15 martie 2020, ora 1.09, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bălcești au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani,  care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cursul nopții de 15 spre 16 martie 2020,, în jurul orei 02.30, polițiști au identificat un bărbat din localitatea Călimănești, care a condus un autoturism pe DN 7, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauzele menționate, polițiștii au întocmit dosare penale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.