Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea oferă publicului spectacole online pe pagina de facebook și pe site-ul oficial

COVID-19 în județul Vâlcea: situația epidemiologică la data de 24 august 2020
COVID-19 la nivel național, 20 martie: 308 cazuri de persoane confirmate pozitiv, 4.044 în carantină, 45.432 în izolare la domiciliu
20/03/2020
Vodafone România a finalizat livrarea tabletelor pentru elevi în cadrul licitației inițiate de către Ministerul Educației
Vodafone România depune toate eforturile pentru a-i menține pe români conectați
20/03/2020

Teatrul Municipal ARIEL Râmnicu Vâlcea invită publicul să vadă o serie de spectacole pe pagina de facebook și pe site-ul official.

Duminică, 22 martie 2020, începând cu ora 12.00, cei mici pot viziona spectacolul „Prințul Spam și Împărăția MăruluiMușcat” de Bogdan-Cristian Drăgan, regia Anca Dinu (spectacolul a avut premiera în data de 10 aprilie 2016), iar seara, de la ora 18:00 puteți vedea spectacolul „Îmblânzirea Scorpiei” de William Shakespeare, regia Mihai Constantin Ranin (spectacol ce a avut premiera pe 11 martie 2017)

Spectacolele vor fi disponibile accesând link-urile atașate și vor putea fi vizionate la orice oră.

Așadar, nu ratați ocazia de a vedea săptămânal câteva spectacole ale Teatrului Municipal „Ariel”. Pentru a păstra surpriza nu vă divulgăm acum care sunt următoarele reprezentații. Tot ce trebuie să faceți este să accesați săptămânal pagina de facebook și site-ul oficial:

https://www.facebook.com/teatrul.ariel/

http://www.arieltheatre.ro/

Vizionare plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.