Reuniune de urgenţă la Primăria Râmnicu Vâlcea după Ordonanţa militară nr. 2

Accident rutier cu doi morți la Tomșani, în satul Bogdănești
22/03/2020
Avertizare meteorologică COD PORTOCALIU – zăpadă și viscol
22/03/2020
UAP Râmnicu Vâlcea anunță lansarea proiectul "Amenajare parc Ostroveni"

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea

Ca urmare a Ordonanţei militare nr. 2/2020 adoptată sâmbătă seara, primarul Mircia Gutău a convocat duminică la prânz o şedinţă operativă de urgenţă în urma căreia s-au luat mai multe măsuri în consecinţa actului normativ emis de Ministerul Afacerilor Interne.

Astfel, în vederea eliminării zonelor în care se înregistrează prezenţa oamenilor în număr mare, s-a dispus închiderea Complexului Comercial ”Dovali”, precum şi a tuturor automatelor de cafea de pe domeniul public al municipiului.

În ceea ce priveşte transportul în regim de taxi, se va avea în vedere ca în fiecare taximetru să nu fie mai mult de două persoane, în afara şoferului.

S-a demarat, totodată, stabilirea unei proceduri prin care locuitorii municipiului cu vârsta de peste 65 de ani şi fără aparţinători să poată fi evidenţiaţi şi sprijiniţi în perioada următoare pentru efectuarea cumpărăturilor de strictă necesitate, astfel încât aceştia să nu fie nevoiţi să-şi părăsească domiciliile.

În vederea stabilirii şi a altor măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului, luni, 23 martie, a fost convocată o nouă reuniune a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Râmnicu Vâlcea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.