Polițiștii vâlceni continuă acțiunile de verificare a măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare

Mircia Gutău a semnat contractul cu Mercedes-Benz: 7 autobuze ecologice vor străbate străzile orașului Râmnicu Vâlcea
10/04/2020
COVID-19 în județul Vâlcea: situația epidemiologică la data de 19 februarie 2021
COVID-19: Situația epidemiologică în județul Vâlcea, 12 aprilie – 573 persoane în carantină
12/04/2020
Polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea continuă acțiunile de verificare în contextul stării de alertă

Zilnic, pe raza județului Vâlcea, sunt constituite dispozitive de ordine și siguranță publică pentru verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare, menținerea ordinii și liniștii publice și depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină.

Vineri, 10 aprilie 2020, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, a fost oprit pentru control un autoturism în care se aflau doi tineri, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că cei doi nu dețin completate declarațiile pe proprie răspundere prevăzute de Ordonanțele Militare, fiindu-le adus la cunoștință faptul că, o să fie sancționați contravențional, iar procesele-verbale de constatare a contravenției urmând a fi comunicate la domiciliu, prin poștă.

Ulterior cei doi au completat declarații pe proprie răspundere și au refuzat să plece din punctul de control motivând că au avut declarațiile completate. Deoarece conducătorul autoturismului nu a respectat dispozițiile polițistului de a se pune în mișcare, față de acesta a fost luată măsura reținerii permisului de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.