Alte două treceri de pietoni de la Râureni vor fi semaforizate

Glovo livrează de astăzi cumpărăturile personale în Râmnicu Vâlcea
23/04/2020
Vâlcea: Informare cu privire la campania de vaccinare
Pacienți internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, testați pentru COVID-19: toate rezultatele sunt NEGATIVE
23/04/2020

Pentru creşterea siguranţei pietonilor şi la solicitarea mai multor grupuri de cetăţeni, Primăria Râmnicu Vâlcea, prin Direcţia Administrării Domeniului Public, are în lucru semaforizarea a încă două treceri de pietoni pe strada Râureni, după ce, în luna octombrie a anului trecut, a finalizat o acţiune similară în zona fabricii Annabella.

De data aceasta este vorba de traversările din vecinătatea Bisericii Râureni (lângă Pârâul Sărat) şi din apropierea intersecţiei cu strada Drumul Gării (în curbă), unde vor fi montate semafoare cu buton.

În ultima perioadă, Municipalitatea Râmnicului a derulat mai multe astfel de investiţii menite să crească gradul de siguranţă al pietonilor, semaforizând trecerile de pietoni din zona Şcolii Gimnaziale nr. 10 – pe strada Luceafărului, a Şcolii ”Take Ionescu” – pe Calea lui Traian, a Şcolii Gimnaziale nr. 5 – pe bulevardul Tudor Vladimirescu sau, mai recent, pe podul de pe bulevardul Tineretului, în dreptul Catedralei Ostroveni şi al centrelor comerciale din zonă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.