Cum să transformi cămașa albă în piesa centrală dintr-o ținută?

Cum s-au adaptat bloggerii de travel la situația cauzată de COVID-19
29/04/2020
Restricții de circulație pe raza localităților Milcoiu, Călimănești și Câineni – 30 aprilie 2020
30/04/2020

Cămașa albă este o piesă foarte comună în garderoba bărbatului. Din punct de vedere istoric, este un simbol al bogăției și al distincției, iar modelele din ziua de astăzi încă păstrează o mare parte a rafinamentului de altădată, în special atunci când sunt purtate așa cum trebuie. 

Iată câteva idei pentru o ținută în care cămașa albă este piesa centrală:

BLUGI ȘI CĂMAȘĂ ALBĂ

Se poate spune că acesta este cel mai vechi truc în fashion – outfitul compus din blugi și cămașă albă nu dă niciodată greș și este undeva la granița dintre casual și formal. În funcție de preferințele tale, poți opta pentru o croială slim sau pentru una lejeră (chiar oversized), în care să te simți în largul tău. 

Alegerea cămășii este, evident, o problemă, atunci când te gândești la o ținută în întregul ei. Încearcă să alegi una realizată dintr-un material ușor, cum ar fi bumbacul și să stai departe de cele mătăsoase, care duc cu gândul mai degrabă la un outfit de nuntă. Cu cât cămașa are elemente mai casual, cu atât este mai potrivită pentru a fi purtată cu jeansi. 

CĂMAȘA ALBĂ LA COSTUM

Un costum impecabil trebuie completat cu o cămașă atent aleasă, iar uneori acest lucru îți poate da bătăi de cap. În funcție de alegerea făcută, culoarea, textura și accesoriile îți vor scoate sau nu în evidență cele mai fine trăsături.

Dar de unde să începi? Uneori, cumpărarea unor cămăși albe pentru bărbați poate da impresia căutării unui ac în carul cu fân, datorită multitudinii copleșitoare de opțiuni. Cu toate acestea, există câteva elemente cheie, care pot face ca experiența să fie ceva mai puțin descurajantă.

Tipul de manșetă, croiul sau modelul gulerului sunt detalii de care trebuie să ții cont atunci când alegi o cămașă. Manșeta franțuzească sau gulerul tip tunică sunt doar câteva exemple, așa că, dacă iei în calcul aceste aspecte, totul va fi mult mai ușor. 

CHINOS ȘI CĂMAȘĂ ALBĂ

Pantalonii chino și o cămașă oarecare reprezintă, probabil, o alegere destul de banală pentru ținuta de vară. Însă, dacă alegi una albă, acest mix poate schimba radical întregul aspect și îl poate transforma dintr-un look clasic într-unul inedit. 

În mod evident, simplitatea unei astfel de cămăși îți oferă și opțiuni nelimitate în ceea ce privește combinarea stilurilor și a modelelor de pantaloni. De ce să nu întorci acest avantaj în favoarea ta, pentru a încerca texturi sau imprimeuri mai îndrăznețe? 

PANTALONII SCURȚI ȘI CĂMAȘA ALBĂ

Nimic nu este mai potrivit pentru vară decât o cămașă albă și o pereche de pantaloni scurți, tip bermude. Fiind un element esențial pentru perioadele mai calde ale anului, aceasta este cea mai inspirată alegere vestimentară, însă, este important să știi că nu ar trebui să optezi pentru una cu mânecile scurte. În schimb, este indicat să rulezi mânecile, pentru un look mai chic. Marele avantaj al unei astfel de ținute este că poți combina orice articole, așa că posibilitățile sunt infinite.

Acestea fiind spuse, iată câteva idei de outfituri, cu ajutorul cărora te poți reinventa, punând accent pe cămășa albă. Sezonul cald se apropie, așa că este momentul să dai un refresh garderobei tale și să folosești acest atuu, pentru a crea ținute de efect!

foto: pinterest.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.