COVID-19: Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a efectuat teste pacienţilor şi personalului medical

Polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea continuă acțiunile de verificare în contextul stării de alertă
Polițiștii vâlceni, alături de jandarmi, polițiști locali și militari, vor fi în stradă în perioada 1 – 3 mai 2020, pentru siguranța dumneavoastră
30/04/2020
Harta Serviciilor Sociale: Nevoi materiale protecție COVID-19
01/05/2020

Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a efectuat în perioada 20 – 29 aprilie 2020 aproximativ 550 teste tuturor pacienţilor internaţi şi personalului medical, pentru depistarea infecţiei cu virusul SARS CoV 2. Dintre aceste teste, doar 1 test a fost pozitiv, celelalte rezultate fiind NEGATIVE.

Conducerea şi personalul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea mulţumeşte pe această cale cetăţenilor judeţului Vâlcea pentru că această rată mică de transmitere se datorează în principal respectării restricţiilor impuse de autorităţi.

Vă rugăm pe această cale să respectaţi şi în zilele următoare regulile de distanţare fizică şi de combatere a răspândirii infecţiei cu virului SARS CoV 2.

Faptul că judeţul Vâlcea are la această dată un număr redus de cazuri de infectare cu virusul SARS CoV2 nu ne scuteşte de riscul infectării dacă nu vom respecta măsurile impuse de autorităţi.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.