Acțiuni pentru prevenirea tăierilor ilegale și a furtului de material lemnos, la Valea lui Stan și Păscoaia

ANAP a lansat în consultare publică un GHID privind participarea la procedurile de atribuire
01/05/2020
COVID-19 în România – 1 mai: 12567 persoane confirmate pozitiv de la începutul pandemiei – 4328 vindecate
01/05/2020

Deși în această perioadă, jandarmii vâlceni sunt implicați în misiuni de prevenire a răspândirii virusului SARS COV-2 pe raza județului Vâlcea, aceștia nu iși neglijează misiunile specifice de zi cu zi, acordând o atenţie sporită prevenirii şi combaterii faptelor de tăiere ilegală și furt de material lemnos, care au un impact negativ asupra ecosistemului, pe termen mediu şi lung.

În cursul zilei de joi, 30 aprilie 2020, echipaje de jandarmerie din cadrul Acţiuni Speciale şi Intervenţie Antiteroristă alături de Poliția orașului Brezoi și lucrători din cadrul Direcției Silvice Vâlcea, au desfășurat mai multe acțiuni pe raza localităților Valea lui Stan și Păscoaia.

În urma controalelor efectuate, s-a constatat că transportatorii de material lemnos au avut asupra lor documente justificative și nu au fost necesare aplicarea sancțiunilor contravenționale.

Ne bucurăm să constatăm că cetățenii dau dovadă de responsabilitate și respect pentru mediul înconjurător, iar noi vom acționa în continuare pentru prevenirea și combaterea acestui fenomen“, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, Plt. Cincã Teodora Elena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.