Primarul Mircia Gutău îi mulţumește lui Sandu Ghibirdic pentru activitatea depusă în slujba Râmnicului

Măsuri suplimentare aprobate în vederea gestionării pandemiei de COVID-19 în județul Vâlcea
La Vâlcea, tensiunile între Prefectură și Consiliul Județean sunt amplificate de o decizie a tribunalului
18/05/2020
SCM Râmnicu Vâlcea merge în Champions League
18/05/2020

Sandu Ghibirdic

După mulţi ani în care a lucrat în diverse poziţii ale administraţiei municipale până la înalta funcţie de Administrator Public, Alexandru Ghibirdic a luat decizia să renunţe la această responsabilitate pentru a se dedica familiei. Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea pierde un profesionist veritabil, un economist care, cu tenacitate şi bazându-se pe o vastă experienţă, a contribuit la succese certe ale administraţiei locale.

Îi mulţumesc lui Sandu Ghibirdic pentru întregul efort pus în slujba Râmnicului şi dezvoltării sale şi îi urez să aibă parte, mulţi ani de acum înainte, de sănătate şi de toate bucuriile unui bunic înconjurat de cei dragi.

Mircia GUTĂU
Primar

1 Comment

  1. Niculae says:

    Vai de mama noastra cine il inlocuieste. E inlocuit de cel mai mare hoț din toate timpurile al judetului Valcea, Gheorghe Gogirnoiu, teroristul Gheorghe Gogirnoiu, omul subdezvoltarii acestui judet impreuna cu cel care l-a propus, alt hot al hotilor, lovitul in demnitate, castigatorul si spalatul de o instanta corupta pana in maduva oaselor, marele Gutau. Vai de mama noastra Valceni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.