În ultimele 72 de ore, echipajele SMURD din cadrul ISU Vâlcea au intervenit la 27 situaţii de urgenţă

Restricții de circulație la Bujoreni, Golești și Câineni – 25 mai 2020
25/05/2020
COVID-19 în județul Vâlcea: situația epidemiologică la data de 19 februarie 2021
COVID-19 în județul Vâlcea: 1118 persoane în izolare la domiciliu, alte 81 în carantină
25/05/2020
În ultimele 24 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 56 de misiuni

În ultimele 72 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 27 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit pentru: trei accidente rutiere, 11 traumatisme, 12 diverse afecțiuni medicale, o asistență de persoane. După acordarea primului ajutor calificat, toți pacienţii au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

Vineri, 22 mai 2020, la ora 12.43, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească în localitatea Bujoreni.

Până la stingerea incendiului, a ars acoperişul anexei, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 40 mp; un m.c. de cherestea și alte bunuri depozitate în aceasta. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este utilizarea focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

În perioada 22 – 24 mai 2020, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au mai intervenit pentru alte 4 situații de urgență: 2 misiuni de decontaminare, o misiune sesizare miros înțepător într-un apartament din municipiul Râmnicu Vâlcea (nu au fost depistate substanțe toxice) și un transport de persoană în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.