Vâlcea: 18 permise de conducere reținute în șapte zile pentru depășirea vitezei legale

Direcţia Economico-Financiară a Primăriei Râmnicu Vâlcea se mută într-un sediu nou
25/05/2020
Râmnicu Vâlcea: casierii suplimentare şi program de lucru prelungit pentru încasarea impozitelor locale
25/05/2020

În perioada 18 – 25 mai 2020, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au acționat pe drumurile de pe raza județului, cu echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrele portabile model TruCAM, pentru depistarea șoferilor care depășesc viteza legală.

Pe lângă acestea, au fost utilizate și aparatele etilotest și drugtest, pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În urma activităților desfășurate și a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 184 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea normelor regimului rutier, sancțiuni cu o valoare de peste 74.000 lei. De asemenea, au fost reținute 32 de permise de conducere, 18 dintre acestea fiind reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Totodată au fost constatate și două infracțiuni la regimul rutier.

Acțiunile de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei vor continua în județul Vâlcea și în perioada următoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.