Bărbat din Călimănești, cercetat penal pentru că nu a respectat măsurile de carantină

Microbuz cu 14 persoane răsturnat la Bunești
10/06/2020
Restricții de circulație la Bujoreni, Călimănești, Brezoi, Balota și Câineni – 10 iunie 2020
10/06/2020

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani a fost înregistrat, la data de 9 iunie 2020, un dosar penal în care se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare ale poliţiei judiciare din cadrul Poliției municipiului Drăgășani.

În fapt, în cauză s-a reţinut că la data de 6 Iunie 2020, G.M.B din orașul Călimănești, județul Vâlcea a părăsit pensiunea „Casa Ana” din Drăgășani, județul Vâlcea unde a fost plasat in carantina instituţionalizata la data de 5 iunie 2020, nerespectând astfel măsurile de carantină dispuse faţă de el.

Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie judiciară din cadrul Poliției municipiului Drăgăşani sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică”, precizează într-un comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Drăgăşani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.