Adolescent din Ocnele Mari, dat dispărut – a plecat cu oile la păscut și nu a mai revenit

Top 3 locaţii de vis pentru o vacanţă de neuitat – sfaturi pentru iubitorii de călătorii din Vâlcea
27/06/2020
Primul eveniment TEDx din județul Vâlcea, organizat în siguranță pentru comunitatea locală
29/06/2020

În seara zilei de sâmbătă, 27 iunie 2020, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocnele Mari au fost sesizați cu privire la dispariția, din ziua de 25 iunie 2020, a tânărului Panait Laurențiu Constantin, în vârstă de 15 ani, din Ocnele Mari.

Joi, 25 iunie 2020, în jurul orei 11.00 a plecat de la domiciliul unchiului său, din sat Teiușu, comuna Bunești, județul Vâlcea, pentru a duce oile la pășunat, în zona Stâna Veche din aceeași localitate și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 170 – 179 cm, greutate 65 – 70 kg, păr șaten închis, ten deschis, ochi căprui.

Obiecte vestimentare: cămașă cu mânecă scurtă, cu imprimeuri – romburi în două culori, alb cu maro, blugi de culoare neagră, în picioare poartă bocanci de culoare gri.

Informații actualizate – 29 iunie 2020

La Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea s-a constituit, la data de 28 iunie 2020, o cauză în care se efectuează cercetări în vederea lămuririi împrejurărilor în care a survenit decesul unui minor, al cărui cadavru a fost identificat, la data de 28 iunie 2020, pe raza comunei Bunești, sat Teiușu, într-o zonă accidentată.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică” – se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.