Clujeni prinși la furat în Râmnicu Vâlcea

Summer Camp Brezoi prezină Hippie Nights 23-26 iulie
23/07/2020
Vodafone România a finalizat livrarea tabletelor pentru elevi în cadrul licitației inițiate de către Ministerul Educației
Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2020
24/07/2020

imagine - ARHIVĂ

Polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de doi bărbați, din județul Cluj, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din probatoriul administrat în cauză rezultă faptul că, la data de 11 iunie 2020,  cei doi bărbați ar fi pătruns în locuința a două persoane, soț și soție, din municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Republicii, sub pretextul efectuării dezinsecției în apartament.

După plecarea celor doi bărbați, persoanele vătămate au realizat că li s-a sustras 3.300 de lei, motiv pentru care au anunțat organele de poliție, care s-au deplasat la fața locului și au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii i-au depistat pe cei doi bărbați, cu vârstele de 50 de ani, respectiv 26 de ani, ambii din comuna Bonțida, județul Cluj.

Aceștia au fost conduși pentru audieri la sediul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Joi, 23 iulie 2020, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de cei doi bărbați.

 

 

HOW TO CREATE A CARTOON CHARACTER WITH PHOTOMANIPULATION & RETOUCHING
TRANSFORMING PHOTOS OF REAL PEOPLE INTO CARICATURES
Photomanipulation + Retouching + Color Grading Tutorial

Iata cum poti sa transformi fotografiile in caricaturi. Click pe imagine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.