Accident rutier mortal în Laloșu

COVID-19 în județul Vâlcea: situația epidemiologică la data de 13 august 2020
13/08/2020
Grupul Digi Communications anunță rezultatele financiare pentru al doilea trimestru al anului, încheiat la 30 iunie 2020
14/08/2020

Joi, 13 august 2020, în jurul orei 22.20, două autoturisme au fost implicate într-un grav accident rutier produs în județul Vâlcea, pe raza localității Laloșu.

La locul accidentului, au intervenit două echipaje SMURD, de la Măciuca și Balș, serviciul de descarcerare al Grupului de intervenție Drăgăşani, o autospecială de transport personal şi victime multiple de la Balş și o ambulanță SAJ de la Tetoiu.

Unui bărbat de 35 ani, din comuna Laloșu, descarcerat dintr-un autoturism de echipajul din Balş, i-au fost executate manevre de resuscitare, din păcate fără rezultate, fiind declarat decedat.

Din cea de a doua mașină, un tânăr de 21 ani, și el din Laloșu, a fost preluat și transportat cu traumatism toraco abdominal la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, iar a treia victimă, o fată, pasageră în autoturismul tânărului, a refuzat transportul la spital.

Fata, în vârstă de 14 ani, din altă localitate, era în vizită la rude.

Informații actualizate

În noaptea de 13 august 2020, un bărbat de 34 de ani, din județul Olt, a condus un autoturism pe Drumul Județean 644A, pe raza comunei Laloșu, sat Oltețani, pe direcția Laloșu – Morunglav, iar la km 1+650m, într-un vârf de rampă, nu ar fi adaptat viteza și ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar din sensul opus, condus de un bărbat de 21 de ani, din comuna Laloșu, ce avea ca pasageră o fată de 14 ani, din comuna Stroești.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 34 de ani, din Morunglav, județul Olt, și rănirea ușoară, la prima vedere, a conducătorului auto de 21 de ani, care a fost transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Tânăra de 14 ani nu a suferit leziuni și nu a dorit să fie transportată la o unitate spitalicească.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

sursa: Inspectoratul de Poliție al Județului Vâlcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.