Managerul SJU Vâlcea, Dan Ponoran, coordonează spitalele din rețeaua COVID de la nivelul județului

Mircia Gutău: Intoxicarea continuă! Minciunile sunt fabricate pe bandă rulantă!
20/08/2020
COVID-19 în județul Vâlcea: situația epidemiologică la data de 10 martie 2021
COVID-19 în județul Vâlcea: situația epidemiologică la data de 20 august 2020
20/08/2020

Directorul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vâlcea, dr. Dan Ponoran

Prin ordin al prefectului Sebastian Fârtat, în scopul aplicării unitare a dispozițiilor autorităților publice centrale privind prevenirea și combaterea infecțiilor cu noul coronavirus, managerul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, dr. Dan Ponoran, a fost împuternicit să asigure, pe perioada în care pe teritoriul României va fi stare de alertă, coordonarea integrată a măsurilor ce trebuie luate în acest sens în unitățile spitalicești din rețeaua COVID de la nivelul județului Vâlcea.

Potrivit acestui ordin, directorul SJU Vâlcea va fi cel care va coordona, împreună cu Direcția de Sănătate Publică, atât organizarea și desfășurarea activităților specifice funcționării rețelei de spitale suport COVID din județ, cât și managementul cazurilor medicale pentru aceste unități spitalicești.

De asemenea, managerului SJU Vâlcea îi revine și sarcina de a se asigura că aceste spitale din județ dispun de medicamente, materiale și substanțe de protecție, în condițiile noilor prevederi privind procedurile din unitățile sanitare pentru această perioadă.

În prezent, în rețeaua COVID din județul Vâlcea sunt următoarele unități sanitare: Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, Spitalul Municipal „Costache Nicolescu” Drăgășani, Spitalul Orășenesc Horezu, Spitalul Orășenesc Brezoi și Spitalul de Pneumoftiziologie „Constantin Anastasatu” Mihăești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.