Râmnicu Vâlcea: Hoț de biciclete prins în flagrant de un polițist aflat în timpul liber

În Râmnicu Vâlcea au fost stabilite 33 de locuri speciale pentru afişajul electoral
26/08/2020
WiFi4EU în Râmnicu Vâlcea – acces gratuit la reţele Wi-Fi
26/08/2020

imagine - ARHIVĂ

În noaptea de 25 august 2020 , pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, un polițist ce se afla în timpul liber în momentul în care a intrat în scara blocului unde domiciliază a surprins un tânăr în timp ce tăia sistemul de asigurare al unei biciclete.

Polițistul a procedat imediat la imobilizarea acestuia, după care a solicitat sprijin prin 112. La fața locului a venit imediat un echipaj de poliție, iar tânărul de 19 ani a fost condus la sediul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea.

În urma administrării probatoriului și având în vedere că tânărul nu este la prima abatere, organele de cercetare penală au dispus reținerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, iar în cursul zilei de astăzi tânărul o să fie prezentat parchetului cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Polițistul este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, Câmpina, promoția 2013 și din 2016 își desfășoară activitatea în cadrul Postului de Poliției Nicolae Bălcescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.