27 de puncte înscrise pe ordinea de zi a ședinței ordinare a CJ Vâlcea

De luni până vineri, BANII ÎN MIȘCARE la Digi24
27/08/2020
Parohia Ortodoxă Băbeni: comunicat privind importanța vaccinării anti COVID 19
5G – Huawei: Credeți în tehnologie, respingeți minciunile și construiți viitorul digital al României
01/09/2020

Consiliul Județean Vâlcea

Luni, 31 august 2020, pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean Vâlcea, au fost înscrise 27 de puncte.

Printre deciziile cele mai importante adoptate în ședință se află alocarea sumei de 453.000 lei pentru reparația capitală a Computerului Tomograf de la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea. Necesitatea reparației Computerului Tomograf este vitală pentru buna desfășurare a activității spitalului, întrucât aparatul asigură efectuarea de investigații rapide și precise pentru toți pacienții de la UPU, din ambulatoriu și secțiile spitalului, fiind singurul aparat de acest gen existent în Spitalul Județean de Urgență Vâlcea.

De asemenea, consilierii județeni au mai aprobat și alocarea sumei de 154.700 lei pentru DGASPC Vâlcea, în vederea  întocmirii studiilor de fezabilitate necesare construirii a două case de tip familial, locuințe în care se vor muta beneficiarii Centrului de Plasament Ana și cei de la Centrul pentru Copilul cu Dizabilități.

O altă hotărâre importantă este cea privind alocarea sumei de 500.000 lei, în vederea susţinerii sportului de performanţă în cadrul competiţiilor sportive derulate de “Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.