Primarul Mircia Gutău a verificat lucrările de modernizare realizate la Grădiniţa Ostroveni 2

Atenție la amânarea ratelor la credite! Recomandările CSALB
CSALB împlinește 5 ani de la înființare
10/09/2020
Vâlcea: CIECH Soda își crește șansele de a relua producția de sodă pe termen mediu
CIECH Soda România: reînceperea producției de sodă în județul Vâlcea este posibilă
17/09/2020

Vineri, 11 septembrie 2020, în pregătirea noului an şcolar ce va începe de săptămâna viitoare, primarul Mircia Gutău a verificat lucrările de modernizare realizate în ultima perioadă la Grădiniţa cu program prelungit nr. 2 din cartierul Ostroveni.

Investiţia a constat într-o serie de lucrări la interior, printre care înlocuirea pardoselilor din parchet şi gresie, reabilitarea instalaţiilor electrice, sanitare şi termice, dotarea bucătăriei cu mese de lucru noi din inox, rafturi de depozitare şi o nouă maşină de gătit etc., dar au fost făcute intervenţii şi la exterior, unde s-au înlocuit burlanele pentru scurgerea apei pluviale, s-au făcut reparaţii la atic, la scara de acces în clădire, la soclul imobilului şi s-a lucrat la împrejmuire.

Mircia Gutău a apreciat lucrările realizate considerând că, în acest fel, cea mai mare grădiniţă din cel mai mare cartier din Râmnicu Vâlcea îi poate primi în deplină siguranţă pe cei 270 de preşcolari, la care se adaugă şi micuţii de la cele două grupe de creşă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.