SC DIAELA TOUR SRL: COMUNICAT DE PRESĂ – ȊNCEPERE PROIECT

Asociaţia Municipiilor din România primarul Mircia Gutău face parte din Comitetul Director
Asociaţia Municipiilor din România: primarul Mircia Gutău face parte din Comitetul Director
18/12/2020
În ultimele 24 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 82 de misiuni
În ultimele 24 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 64 de misiuni
24/12/2020
Anunț începere proiect Grant capital de lucru

“Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituite prin ORDONANŢA nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele amsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19

Data: 21.12.2020

Numele beneficiarului: SC DIAELA TOUR SRL

Obiectiv general al proiectului: Acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014 – 2020, denumit în continuare POC, în contextul crizei provocate COVID-19, pentru beneficiarii prevăzuți la alin. (3), a căror activitate a fost afectată de răspândirea virusului SARS – CoV-2 sau a căror activitate a fost interzisă prin ordonanțe militare pe perioada stării de urgență sau îngrădite pe perioada stării de alertă

Valoarea totala a proiectului: 185791.6425 RON din care valoare grant nerambursabil 161557.95 RON si valoare cofinanțare 24233.6925 RON.

Data începerii proiectului: 21.12.2020

Data finalizării proiectului: 21/12/2021

Proiect cofinantat din Programul Operațional Competitivitate, Axa prioritară 3 – Sprijinirea IMM-urilor ca reacție la pandemia COVID -19, Prioritatea de investiții 3d – Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare, Acțiunea 3.1.1. Sprijin pentru IMM-uri în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID – 19.

Date de contact ale beneficiarului

• DIAELA TOUR SRL
  • ADRESA – jud. Vâlcea, orş. Băile Olăneşti, str. Mihai Eminescu, nr.6