Vrei să ai un blog sau vlog? Află cele mai simple răspunsuri la întrebările legate de un astfel de job de acasă

Primaria Ramnicu Valcea a demarat pregătirile pentru organizarea Targului de Martisor
Primăria Râmnicu Vâlcea a demarat pregătirile pentru organizarea Târgului de Mărţişor
22/01/2021
SC BLAZON SRL anunţă elaborarea primei versiuni a PUD pentru Construire COMPLEX MULTIFUNCŢIONAL
22/01/2021
Studioul Kendra - cât costă să creezi un blog sau un vlog, cât de ușor se fac bani

De ceva vreme, crearea unui blog sau a unui vlog a devenit una dintre principalele surse de venit pentru destul de mulți români. Deși pare ușor, este destul de muncă în spatele unei astfel de activități care pe mulți i-a făcut să renunțe la clasicele joburi pentru a se dedica unor astfel de proiecte.

Sunt mai multe beneficii ale unui astfel de job, pentru că și acesta intră în aceasta categorie, iar printre ele confortul de a lucra din confortul propriei case, de a nu te mai trezi devreme în fiecare dimineață și, de ce nu, de a scăpa de datul banilor pe transport sunt printre cele mai des întâlnite.

Ce presupune totuși a avea un blog sau un vlog? Găsești câteva răspunsuri pertinente mai jos.

Cele mai sincere răspunsuri legate de întrebările pentru crearea unui blog sau vlog 

1.  Cât de simplu este și cât costă să creezi un blog sau un vlog ?

Există două răspunsuri la aceste întrebări, în funcție de cât de priceput ești într-ale internetului. Astfel, dacă te pricepi la realizarea de site-uri, este destul de ușor să îl faci. Dacă nu ești atât de bun, va trebui să scoți câteva sute de Euro pentru a ți-l crea cineva.

În cazul unui vlog, este adevărat că trebuie doar să te filmezi, însă un video trebuie și editat pentru a fi urcat pe canalul pe care vrei îl promovezi.

2.  Cât de ușor se fac bani dintr-un blog sau un vlog?

Dacă te gândești ca la un simplu job, trebuie să știi ca atunci când începi să lucrezi la un blog sau vlog trebuie să ai ceva bănuți puși deoparte deoarece simpla lansare a acestuia nu îți va garanta un venit din prima lună și nici măcar unul constant.

De aceea este bine ca cel puțin la început să încerci să ai și altă activitate. Pentru fete, studioul Kendra poate fi o soluție potrivită care le asigură nu doar un venit decent, dar și experiența necesară pentru a lucra cu camerele video, mai ales dacă sunt la început de drum.

3.   Pot să lucrez și să mă ocup de un blog sau vlog ?

Având în vedere că în 2021 se menține trendul de a lucra mai mult de acasă în combinație cu mersul la birou, probabil că aceasta este o variantă mai apropiată de realitate în ceea ce privește gestionarea unui blog sau vlog, mai ales când nu ai foarte multă experiență în acest domeniu. Mai trebuie să știi, însă, că este destul de solicitant să te dedici atât jobului, cât și unui proiect personal, așadar trebuie să te pregătești foarte bine și din punct de vedere mental.

În concluzie, deși este adevărat că poți face bani dintr-un blog sau vlog, acest lucru implică destul de multă muncă până a atinge obiectivele propuse, așadar, trebuie să ai un plan bine pus la punct pentru a a-ți asigura o sursă de venit până când proiectul tău începe să dea randament.

3 Comments

  1. Anca says:

    Sunt destul de cautate aceste meserii care se desfasoara in online, insa conteaza foarte mult ce livrezi, ce oferi utilizatorilor astfel incat sa te urmareasca.

  2. Daniela says:

    Vlogul chiar a devenit un trend am putea spune si este bine ca profitam de toate resursele internetului pentru a avea un castig lunar suplimentar sau nu.

  3. Madalina says:

    Da, sunt la moda, dar ar fi bine ca si continutul sa fie de calitate, ceea ce nu se intampla de fiecare data, insa macar stii ca este un castig. Poate fi si mai mare daca livrezi calitate abonatilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.