Începe modernizarea noilor sensuri giratorii din Ostroveni şi se montează semafoare cu buton la Şcoala ”Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea

ISJ Vâlcea a depus proiect în cadrul apelului POC – Dotare școli cu tablete cu internet inclus și echipamente IT.
03/02/2021
Scenarii de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județul Vâlcea
Scenarii de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județul Vâlcea
08/02/2021
Începe modernizarea noilor sensuri giratorii din Ostroveni şi se montează semafoare cu buton la Şcoala ”Anton Pann”

Direcţia Administrării Domeniului Public demarează vineri, 5 februarie 2021, lucrările de modernizare a celor două sensuri giratorii din cartierul Ostroveni date în folosinţă la finele anului trecut.

Pe lângă lucrările specifice de amenajare şi de relocare a trecerilor de pietoni din imediata vecinătate, se vor monta şi două semafoare cu buton la trecerile de pietoni din zona Şcolii Gimnaziale ”Anton Pann” (de pe străzile Ostroveni şi Lucian Blaga), în vederea creşterii siguranţei elevilor care învaţă în această unitate şcolară; în ultima perioadă, astfel de semaforizări au mai fost montate la Şcoala Gimnazială nr. 10, la Şcoala Gimanzială ”Take Ionescu” şi la Şcoala Gimnazială nr. 5.

După finalizarea lucrărilor din Ostroveni, DADP are în vedere modernizarea similară a sensului giratoriu de la intersecţia străzii Mihai Eminescu cu Calea lui Traian, din vecinătatea Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.