În ultimele 48 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 155 de misiuni

Vâlcea: Lucrări programate de Distribuţie Oltenia în săptămâna 22 – 28 martie 2021
21/03/2021
Tineri rătăciți în pădurile din Voineasa, găsiți de jandarmi
Tineri rătăciți în pădurile din Voineasa, găsiți de jandarmi
23/03/2021
În ultimele 48 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 155 de misiuni

Membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 26 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit pentru: 10 traumatisme și 16 diverse afecțiuni medicale. După acordarea primului ajutor calificat, 23 pacienţi au fost monitorizați și transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

Sâmbătă, 20 martie .2021, la ora 19.27, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism în localitatea Berbești.

Până la stingerea incendiului, au ars materialele combustibile de la un autoturism și s-au degradate 2 ml de gard din lemn.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este  producerea unui scurtcircuit electric din cauza izolării necorespunzătoare a conductorilor.

În această perioadă, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au mai intervenit pentru  alte 128 situații de protecție a comunități: 124 misiuni de informare preventivă și verificare; o misiune de transport a unei echipe mobile pentru vaccinare, o misiune de asigurare măsuri de prim ajutor, o misiune de transport persoane confirmate și o misiune decontaminare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.