Clădire nefinalizată la Ștrandul Ostroveni posibil Centru multifuncțional de relaxare și agrement

160 de vehicule controlate și 74 de sancțiuni aplicate în weekend de polițiștii vâlceni
20/04/2021
Cum să alegi furnizorul de materiale și echipamente de sablare
21/04/2021

Printr-o adresă transmisă Primăriei Râmnicu Vâlcea în urmă cu câteva zile, Direcţia Investiţii – Departamentul Alte obiective de investiţii din cadrul Companiei Naţionale de Investiţii a comunicat includerea obiectivului ”Amenajare Centru multifuncţional de relaxare şi agrement Ostroveni” în Lista Sinteză a subprogramului ”Alte obiective de interes public sau social în domeniul construcţiilor” aprobată prin Ordinul M.D.L.P.A. nr. 369/17.03.2021, ca răspuns la solicitarea făcută de către Municipalitate la începutul acestui an.

Realizarea investiţiei ”Amenajare Centru multifuncţional de relaxare şi agrement Ostroveni” implică finalizarea lucrărilor deja realizate si dotarea centrului, astfel încât la final să rezulte zone de agrement şi relaxare cu spaţii pentru activităţi educaţionale, cultural-artistice, tehnico-ştiinţifice şi sportiv-turistice, spaţii pentru activităţi sportive pentru adulţi, trasee de activităţi pentru toate vârstele, locuri de joacă şi de petrecere a timpului liber pentru vârste diferite – preşcolari, 6 – 12 ani şi 12 – 18 ani.

Totodată, se propune realizarea unui spaţiu de alimentaţie publica la etaj – cu posibilitatea de servire a mesei atât în interior, cât şi pe terasă – care să deservească întregul imobil.

Conform Devizului General aferent Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii (DALI) – aflată în faza de aprobare – valoarea totală pentru realizarea obiectivului este de 28.069.879,95 lei cu TVA. Conform estimărilor, imobilul va putea găzdui simultan aproximativ 720 persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.