Primăria Râmnicu Vâlcea a finalizat montarea a 7 staţii de încărcare pentru maşini electrice

Incendiu la Casa Științei din Râmnicu Vâlcea
26/08/2021
Descoperă ACUM la ce trebuie să aibă grijă vâlcenii care se luptă cu psoriazis
28/08/2021

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, beneficiara unei finanţări nerambursabile din partea Fondului  de Mediu, a finalizat montarea a 7 staţii de încărcare pentru maşini electrice.

Cele 7 staţii sunt de încărcare rapidă, respectă standardele impuse prin programul de finanţare şi sunt amplasate în parcarea de pe Splaiul Independenţei, în parcarea Spitalulului Judeţean de Urgenţă, în parcarea de la Ştrandul Ostroveni şi în parcarea Direcţiei Economico-Financiare de pe bd. Nicolae Bălcescu.

Fiecare staţie are capacitatea de încărcare de până la trei vehicule electrice simultan, două puncte fiind pe curent continuu (CC 60 kW) şi un punct pe curent alternativ (AC 22 kW). În perioada următoare se vor face probele şi verificările necesare pentru efectuarea recepţiei la terminarea lucrărilor, astfel încât până la sfârşitul lunii septembrie staţiile de încărcare să fie puse în funcţiune.

Valoarea eligibilă a proiectului este de 1.456.270,05 lei, din care finanţarea nerambursabilă ajunge la valoarea de 1.310.643,05 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.