La Râmnicu Vâlcea au fost reluate lucrările la Grădiniţa din strada Nicolae Titulescu

Lactalis Romania a ales soluția Vodafone Business Intelligence pentru planificarea, optimizarea și gestionarea rutelor zilnice de aprovizionare a punctelor de comercializare
01/09/2021
Funcţionarii Primăriei Râmnicu Vâlcea la lucru numai dacă sunt vaccinaţi anti Covid-19 sau fac dovada că nu sunt infectaţi cu coronavirus
01/09/2021

Lucrările la Grădiniţa nr. 16 de pe strada Nicolae Titulescu, dintre blocurile 85 bis şi 86, se vor finaliza la începutul anului viitor, după ce un prim contract de execuţie, încheiat în martie 2019, a fost reziliat în urmă cu un an pentru întârzieri nejustificate în realizarea obiectivului.

Noul contract aflat în derulare şi încheiat în urma parcurgerii unui proces de selecţie pentru lucrările rămase de executat prevede un termen de realizare a investiţiei de 6 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor, care a fost emis în 19 iulie 2021.

Investiţia ”Construire Grădiniţă cu program normal nr. 16” este unul din cele trei astfel de obiective pentru care Primăria municipiului a obţinut finanţare în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală – PNDL, alături de Grădiniţa Ostroveni, dată în folosinţă în toamna anului trecut, şi imobilul multifuncţional destinat activităţilor culturale, educative, sportive şi de festivităţi de la Şcoala Waldorf, ce se va finaliza în cursul acestei toamne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.