Winmarkt Râmnicu Vâlcea deschide spațiile de divertisment GameLand & WiniLand

Paul Balanca a plecat în lumea celor drepți
31/08/2021
Lactalis Romania a ales soluția Vodafone Business Intelligence pentru planificarea, optimizarea și gestionarea rutelor zilnice de aprovizionare a punctelor de comercializare
01/09/2021

Începând cu 3 septembrie 2021, noi opțiuni de distracție și divertisment vor fi disponibile în centrul comercial Winmarkt Râmnicu Vâlcea, din centrul orașului. WiniLand, locul de joacă pentru copiii, și GameLand, spațiul de distracție pentru tineri și adulti, se redeschid publicului în deplină siguranță. Spațiile de divertisment din interiorul mall-urilor și a centrelor comerciale au fost închise timp de un an și jumatate, în urma restricțiilor impuse de autorități. 

La GameLand, vizitatorii pot opta pentru biliard, ping-pong sau jocuri pe calculator pe noile Playstation 5. La WiniLand, copiii au la dispoziție un spațiu generos cu gonflabile, structuri modulare, trambulină și alte elemente pentru joacă în voie.

Spațiile sunt complet igienizate și pregătite pentru a primi vizitatorii în condiții de siguranță. Masca de protecție este obligatorie de purtat în interior, cu excepția copiilor mai mici de 5 ani.

De asemenea, accesul în locație se va face respectând măsurile de protecție impuse de autorități, pentru această perioadă.

Mai multe detalii cu privire la tarife se găsesc pe site-ul winmarkt:

Despre Winmarkt:

Achizitionată în 2008 de compania italiană Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este una dintre cele mai extinse rețele de centre comerciale din România. Winmarkt are în proprietate 14 centre comerciale și o clădire de birouri, situate la kilometrul 0 al fiecăruia dintre cele 13 orașe: Alexandria, Bistrița, Brăila, Buzău, Cluj-Napoca, Galați, Piatra Neamț, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Tulcea, Turda și Vaslui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.