Florin Cîțu versus Ludovic Orban – declarații după anunțarea rezultatelor la alegeri – VIDEO

COVID-19 în județul Vâlcea: situaţia epidemiologică la data de 23 septembrie 2021
23/09/2021
În cinstea unui Sfânt iubitor al cărților, expoziție de icoane și miniaturi în Galeria Cozia din Râmnicu Vâlcea
26/09/2021

Congresul PNL din 25 septembrie 2021 – Florin Cîțu versus Ludovic Orban, declarații după anunțarea rezultatelor la alegeri.

Florin Cîțu

“Mulțumesc tuturor colegilor mei! Victoria de azi este a liberalilor! Din această seară, suntem un partid unit. Luptăm împotriva PSD, luptăm pentru România! Astăzi sărbătorim, de mâine back to work! PNRR se semnează luni, ne ținem de programul de guvernare, nu schimbăm nici măcar o virgulă. În final, victoria trebuie și va fi a românilor! Facem România liberală”.

Ludovic Orban

„Încep prin a le mulțumi celor aproape 1.900 de colegi care mi-au dat încrederea, în condițiile în care s-au desfășurat acest Congres.Îl felicit pe Florin Cîțu pentru alegerea ca președinte al Partidului Național Liberal.

De-a lungul carierei mele, de 31 de ani, am apărat valorile liberale și am acționat constant pentru a pune în practica un ideal al politicilor liberale, pentru a realiza un salt de care România are nevoie.

Voi rămâne consecvent, îmi voi păstra convingerile și acțiunea politică pentru apărarea democrației, a drepturilor și libertăților individuale, pentru apărarea valorilor liberale și, de asemenea, voi continua să acționez așa cum am făcut-o și până acum, alături de colegii mei.

Vreau să vă anunț de acum că demisia mea din funcția de președinte al Camerei Deputaților va fi luni la prima oră pe masa președintelui ales Florin Cîțu.

Și vreau să vă mai spun un lucru: din momentul de față între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”.

***

Rezultate

Florin Cîțu: 2877 de voturi – 60,2%
Ludovic Orban: 1898 de voturi – 39,7%
Voturi anulate: 72 de voturi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.