Colegiul Naţional de Informatică ”Matei Basarab” dotat cu computere performante achiziţionate din bugetul local

Restricții de circulație rutieră la Horezu, Băbeni, Bujoreni, Călimăneşti, Brezoi, Malaia, Corbu, Călinești și Câineni
19/11/2021
Săptămâna comediei la Film Now
19/11/2021

Colegiul Naţional de Informatică Matei Basarab

Colegiul Naţional de Informatică ”Matei Basarab”, încă un liceu din Râmnicu Vâlcea care se poate lăuda cu un laborator dotat cu computere performante achiziţionate din bugetul local

Conform promisiunii făcute de primarul Mircia Gutău, la predarea celor 31 de computere performante ce au intrat luna trecută în dotarea catedrei de informatică a Colegiului Naţional ”Mircea cel Bătrân”, o altă unitate şcolară din Râmnic beneficiază de sprijinul administraţiei locale.

Vineri, 19 noiembrie 2021, edilul-şef, însoţit de viceprimarul Andrei Gheorghiu, a fost prezent la Colegiul Naţional de Informatică ”Matei Basarab”, unde laboratorul de IT nr. 3 din Corpul C a primit recent 25 de calculatoare în configuraţie completă, licenţe de operare aferente, precum şi două imprimante multifuncţionale.

 

Reprezentanţii unităţii de învăţământ au mulţumit, cu această ocazie, pentru alocarea bugetară ce a făcut posibile aceste achiziţii, cu atât mai mult cu cât aproape un sfert din cei peste 1.000 de elevi ai Colegiului Naţional ”Matei Basarab” sunt înscrişi la profilul de informatică.

Demersul Primăriei Râmnicu Vâlcea de achiziţionare a unor dotări ”de top” pentru şcolile din municipiu va continua şi în perioada următoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.