Bicicliștii luați la puricat de polițiștii rutieri din cadrul IPJ Vâlcea

În ultimele 24 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 44 de misiuni
24/11/2021
COVID-19 în județul Vâlcea – situația epidemiologică la data de 24 noiembrie 2021 – centre de vaccinare
24/11/2021

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au efectuat acţiuni preventiv-reactive

Marți, 23 noiembrie 2021, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au efectuat acţiuni preventiv-reactive pentru combaterea nerespectării normelor rutiere de către biciclişti. 

Obiectivul stabilit în cadrul acțiunilor a fost de conștientizare a participanților la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale referitoare la circulația pe drumurile publice, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Astfel, polițiștii rutieri au aplicat 146 de sancțiuni contravenționale, din care 51  pentru bicicliștii care nu au respectat normele rutiere, au reținut 14 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce și au retras 4 certificate de înmatriculare. De asemenea, a fost constatată și o infracțiune tot la regimul rutier.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri vâlceni acționează în mod constant, activitățile întreprinse vizând combaterea unor evenimente negative.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.