Urmărit internațional de autoritățile judiciare din Spania, depistat în Râmnicu Vâlcea

Guvernul să crească subvenția pentru bursele studeților sau să mănânce ei cu 12 lei pe zi
15/12/2021
Peste 220000 de puieți plantați în toamna anului 2021 vor deveni păduri
15/12/2021

Polițiștii din Râmnicu Vâlcea au identificat în trafic un bărbat  de 23 de ani, urmărit internațional pentru comiterea mai multor infracțiuni în Spania.

În noaptea de 13 spre 14 decembrie 2021, în jurul orei 01:00, polițiști de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în municipiul Râmnicu Vâlcea, un autoturism condus de un tânăr.

În urma verificărilor efectuate au constatat faptul că, pe numele acestuia era emis un mandat internațional de arestare, emis de autoritățile judiciare din Spania, pentru comiterea infracțiunilor de fals de material în inscrisuri, uz de fals și fraudă informatică.

În fapt, în anul 2017, acesta împreună cu mai multe persoane au falsificat documente oficiale și au postat pe pagini web de magazine, anunțuri nereale,  privind vânzarea de  utilaje agricole și industriale, inducând astfel în eroare mai multe persoane, iar după ce încasau sumele de bani, aceștia nu le mai livrau produsele.

Acesta a fost încarcerat pentru 30 de zile, la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Argeș, urmând să fie îndeplinită procedura de predare către autoritățile judiciare din Spania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.