Măsuri de ordine și siguranță publică la meciul de hadbal feminin dintre SCM Râmnicu Vâlcea și CS Rapid București

Proiect de Hotărâre privind modificarea Regulamentului-cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a
25/05/2022
Distribuţie Oltenia: lucrări pentru prevenire și corectare avarii în Vâlcea – 30 mai – 5 iunie 2022
27/05/2022

Jandarmeria Vâlcea va asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării meciului de handbal feminin dintre echipele SCM Râmnicu Vâlcea și CS Rapid București.

Partida de handbal din cadrul Ligii Florilor MOL, va avea loc duminică, 29 mai a.c., începând cu ora 15:30, la Sala Sporturilor “Traian” din municipiul Râmnicu Vâlcea, fiind și ultimul meci al sezonului 2021-2022.

Accesul spectatorilor în sală se va face începând cu ora 14.30, iar pentru a evita aglomeraţia la intrare, recomandăm suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a competiției sportive, pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot duce la tulburarea ordinii publice, înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.

Spectatorii nu au voie să introducă în sală băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.